Kontaktirajte me in si zagotovite posvetovanje! +49 (0) 172 101 48 20 | info@webconsulting-stuhec.com | skype: karolinastuhec

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

To obvestilo se nanaša na spletišče na naslovu www.spletna-strategija.com. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je v lasti
podjetja Webconsulting Stuhec in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Spletno mesto ali spletišče obsega vse spletne strani (strani HTML) in morebitne dokumente za prenos, ki jih posamezna oseba ali podjetje objavi na spletu pod določeno domeno.
Spletna stran je HTML-dokument, ki se nahaja na spletu. Iskalniki za rezultat iskanj večinoma izpišejo seznam spletnih strani. Vsaka spletna stran ima URL naslov, ki definira njeno lokacijo na spletu (npr. http:spletna-strategije.com/internationalizacija je spletna stran, ki pripada spletnemu mestu www.spletna-strategija.com).

Vsebina spletnega mesta www.spletna-strategija.com je zgolj informativne narave. Podjetje Webconsulting Stuhec si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Uporaba spletnega mesta je na lastno odgovornost. Webconsulting Stuhec ne odgovarja za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin  prav tako ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

Odgovorna za vsebino: Karolina Stuhec-Meglic, Webconsulting Stuhec
Zasnova, oblikovanje in tehnična izvedba: Webconsulting Stuhec